Natutop

The naturist meeting place

Get Adobe Flash player

Tell a friend

Adds


Creuse Nature muziekweek 

11 tot 18 augustus 2012

Enthousiasme is belangrijker dan virtuositeit. Er is ruimte voor verschillende stijlen en genres. Samen plezier hebben in muziek maken en zingen, staat voorop. Eigen inbreng wordt gewaardeerd.

Deelnemers tot 80 jaar. Minimumleeftijd 13 jaar. Het aantal deelnemers is beperkt. Voor kleinere kinderen staat een workshop gepland.

Kosten € 90,- voor een Passe-partout.

Klik voor meer informatie

France 4 Naturisme

Dit jaar is Camping La Grande Cosse toegetreden als nieuw lid van France 4 Naturisme. De camping ligt op een unieke locatie, tussen strand en bergen, tussen Béziers en Narbonne, onder de mediterrane zon met directe toegang tot een groot eigen naturistenstrand van 2 km.

In het voorjaar, als de campings van France 4 Naturisme weer opengaan, kunt u meteen al genieten van een minimum aan faciliteiten en activiteiten. Verder kunt u tot laat in de avond aankomen en uiteraard wordt de hoogste prioriteit gegeven aan de hygiëne van de sanitaire voorzieningen, de kwaliteit van de groenvoorzieningen en de faciliteiten.

Klik hier voor meer informatie

Camping la Grande Cosse

La Combe de Ferrière

WANDELEN IN DE ZUID FRANSE CEVENNES

Van zaterdag 26 mei tot zaterdag 2 juni en van zaterdag 25 augustus tot zaterdag 1 september organiseren we weer onze zeer gewaardeerde speciale wandelweken met 5 begeleide tochten met uitleg over de historie en de natuur.

Prijs: 395 euro per persoon, volpension en gids.

Klik voor meer informatie


La Combe de Ferrière

Adds

Copyright © 2012. All Rights Reserved.