Natutop

The naturist meeting place

Get Adobe Flash player

Tell a friend

Adds


Creuse Nature

Centre de vacances naturiste Creuse Nature' ligt in het hart van Frankrijk, in een prachtige, nog ongerepte streek. Er valt veel te ontdekken voor de naturistische natuurgenieter. Ook de cultuurzoeker vindt veel van zijn of haar gading. Op de camping zelf wordt veel gemusiceerd, spontaan bij het kampvuur, of tijdens het open podium, dat gasten zelf op touw zetten. Jong en oud kan hier onder begeleiding van levende muziek het optreden van zijn of haar dromen verwezenlijken. Het campingkoor vormt daarbij inmiddels een vast onderdeel.

Mas de Nadal

In het hart van het “Parc naturel régional des Causses du Quercy” ligt Mas de Nadal, dat betekent “buitenplaats van Nadal”. Het is een herdersterrein van 33 ha met een gehuchtje erop en verspreid over het terrein liggen stenen herdershutten, cazelles genaamd. Eén van de vervallen huizen dateert uit 1781 met de typische stijl uit de Perigord. Onze woonstee ligt op de causse (spreek uit "cosse"), aan de rand van de vallei van de rivier de Célé. Tegen de berghelling aangeplakt, ligt de gemeente Sauliac-sur-Célé. De Célé mondt uit in de rivier de Lot, die langs Cahors, de hoofdstad van het departement Lot stroomt.

France 4 Naturisme

Dat zijn 11 campings in de mooiste streken van Frankrijk. Of u kiest voor de Atlantische Oceaan, de Middellandse Zee of het binnenland, met France 4 Naturisme kiest u voor een vakantie waar u er echt helemaal uit bent in een prachtige omgeving. Alle campings bieden een stukje behouden natuur, waar u een heerlijk rustig verblijf zult hebben.

Klik hier voor meer informatie.

Adds

Copyright © 2012. All Rights Reserved.